A Balaton-felvidék minden évszakban èlmènyparadicsom, ezt a NuHeadz videója is jól mutatja

Magyarország egyik legizgalmasabb vidékét, a Balaton-felvidéket mutatja be az az új három perces image videó, amelyet néhány Balaton-rajongó készített nemrèg. A film – bár nem túl hosszú – több mint 100 különálló jelenetet tartalmaz, és több mint 20 ismert északi parti helyszínt mutat be – olvasható a sokszínű vidék.hu oldalán.

A filmet a NuHeadz Productions csapata készítette napjaink legnépszerűbb online videós képi technikáival. Az öt napon át – napfelkeltétől napnyugtáig – forgatott videó a népszerű külföldi turisztikai videók trendjeinek megfelelő képi világgal kalauzolja el a nézőket a Balaton északi partjának legismertebb helyszíneire.

A bemutatott helyszínek között feltűnik többek között Tihany, a révfülöpi vitorlás kikötő, a Szigligeti Vár, a Káli-medence, a Szent György-hegy és a balatonfüredi Tagore sétány is. A nézők több mint 20 helyszínt láthatnak a három perces videóban.

A videó rendezője, Mag Dávid több mint 9 éve készít videókat, egyedi látásmódját, kreativitását és technikai tudását jól mutatja az elkészült image videó is.

like-post-icon