A piás utazó – Travel Channel

Booze Traveler – Magyarul beszélő, ismeretterjesztő műsor, 2014

Jack Maxwell nem csupán elismert színész és kalandvágyó utazó, hanem az italok, főképp a koktélok nagy szakértője is. A dél-bostoni születésű Jack ebben a sorozatában épp ez utóbbi két szenvedélyének hódol: bejárja a világot, hogy mindenhol igyon egyet!

Szóval éppúgy lecsorog a torkán az izlandi vulkanikus sör, mint a peruiak hagyományos itala, a masato azaz a köpött sör. Jacket persze nem csupán az ízek érdeklik, hanem az is, mit isznak szívesen az emberek, miért isszák azt és miről csevegnek italozás közben. Minden egyes helyen, ahová betér, megismerkedik a helyiekkel, részt vesz az ottani közösségi programokban, igyekszik megismerni az adott hely alkoholhoz fűződő sajátos, egyedülálló viszonyát, és gyakran még az italkészítésbe is beszáll. Bizony derekasan megszolgál minden cseppért!

like-post-icon
Azért utazom, hogy aztán kedvet csináljak hozzá másoknak is, ugyan ebből az okból kifolyólag járom a piacokat és főzök, valamint tanulom a borok nyelvét. Kedvenceim az ázsiai úti célok, de Magyarországon is találok felfedeznivalót.