Budapestről Philadelphiába – Nonstop járat május 5-től!

Tudtátok, hogy 2018. május 5-től az American Airlines, a világ legnagyobb légitársasága jóvoltából közvetlenül utazhatunk Budapestről Philadelphia lenyűgöző városába? Az új járat hetente több mint 2800 ülőhelyet kínál a nyári szezonban.

Philadelphia, vagy ahogy a helyiek becézik, ‘Philly’ egyszerre képviseli New York City és Washington eleganciáját, de mégis megtartotta kisvárosi hangulatát is. Nem véletlen hát, hogy nem csak úti cél, de remek átutazó központ is. Mivel régi épületei annyira jól megmaradtak az idők során ezért Amerika korai történelme itt jobban tetten érhető, mint a fővárosban. De emellett – a visszatérő utazók véleményei alapján – egész egyszerűen szép és átlátható város, ahol nem kell mindenképpen taxiba szállni ahhoz, hogy felfedezhessük szép tereit vagy éppen rejtett macskaköves utcáit, mert hogy olyanok is megbújnak itt.

Természetesen itt sincs minden aranyból – az, hogy idővel New York City átvette tőle a kulturális, kereskedelmi és ipari centrum szerepét – nagyon megviselte a várost, de a legtöbb kerületét a pénzek elapadása ellenére is sikerült kipofozni. Így most jelentős egyetemi városként folytatja az életét.

Philadelphia ezek mellett az American Airlines légitársaság legnagyobb központja is az ország észak-keleti részén. Csaknem 160 amerikai, kanadai, karib-szigeteki és latin-amerikai célállomás felé repülhetünk tovább innen a csatlakozásoknak köszönhetően.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Philadelphia Nemzetközi Repülőtér (PHL) közötti útvonalon Boeing 767-300-as gépek közlekednek. A repülőút alatt a Flagship™ üzleti utasok számos kényelmi szolgáltatást vehetnek igénybe, például 28 tágas, teljesen hátradönthető ülés várja őket, ízletes ételek mesterszakácsok receptjei alapján, valamint több mint 1000 órányi választható szórakoztató tartalom Samsung Galaxy táblagépeken, prémium fejhallgatókkal.

A turistaosztályon utazók két ingyenes étkezést és italt kapnak, élvezhetik az amerikai NBC Universal szórakoztató műsorait, valamint a félúton felszolgált fagylaltot. Az utasok jegyüket prémium turistaosztályúra módosíthatják, ahol több mint 15 cm-rel nagyobb lábhely áll rendelkezésükre. A fedélzeten mindenütt elérhető transzatlanti Wi-Fi hálózatnak köszönhetően az utasok egy pillanatra sem maradnak le semmiről.

Menetrendek Budapest – Philadelphia között:
Indulás: BUD, délelőtt 11:35
Érkezés: PHL, délután 16:00
Menetrendek Philadelphia – Budapest között:
Indulás: PHL, délután 18:25
Érkezés: BUD, délelőtt 9:35 (másnap)
like-post-icon