Elképesztő luxuslakást rejt az eldugott arkansasi barlang

A lenyűgöző luxuslakást rejtő barlangrendszer mélyen az Ozark-hegység, vagy Ozark plató régiójában található, mely keresztülnyúlik az amerikai Arkansas, Missouri és Kansas államokon. A térség friss érdekessége, hogy itt játszódik a Netflix legújabb bűnügyi sorozata, az azonos című Ozark is.

A Beckham Creek Cave azonban minden csak nem bűnügyi helyszín, hacsak nem találjuk már bűnösnek azt a szépséget, amit a tulajdonosok kialakítottak a barlang belsejében, illetve az egy fő/éjszaka árait, amik 1 200 dollárnál kezdődnek. Na jó, aki ezt a szállást választja az tudja mire adja ki a pénzét. A szállás 4 hálószobát, 4 fürdőszobát, egy óriási nappalit, sziklateraszt, csendet, nyugalmat, elképesztő kilátást és építészeti megoldásokat, illetve egyedi design bútorokat biztosít a vendégeinek.

A barlanglakás korábban háborús búvóhely volt, most azonban többszörös díjnyertes szállodaként működik. Kiadják esküvőkre, csapatépítő üdülésekre, családoknak és nagyobb baráti társaságoknak is. A visszajelzések szerint, akik már voltak itt, azok visszavágynak, akik pedig még nem, de szeretik az ilyen stílusú szálláslehetőségeket, azok kapva kapnak minden kedvezményes lehetőségen, amit a Beckham Creek Cave Lodge néha meghirdet.

A területen kanyargó folyóról elnevezett szálláshely a 80-as években jött létre és az évek során több felújításon is átesett – olvasható a Beckham Creek Cave Lodge facebook oldalán.
Az épületben a kétszintes, tágas nappali fogad, illetve egy hatalmas konyha étkezővel, a hálószobák és a fürdők egyszerre árasztanak nyers, természetes és jól kitalált design hangulatot. A barlanglakás egyik érdekessége, hogy egy természetes vízesés is csordogál benne. A hatalmas birtokon található még egy kristálytiszta vizű tó, és egy helikopter leszálló is. A barlang távol esik a nagyvárosok zajától, így a vendégek gyönyörű, csendes környezetben pihenhetnek.

like-post-icon