Novembertől már Eilat városába is utazhatunk a Wizz Air fedélzetén

A Wizz Air, Magyarország vezető fapados légitársasága új, izgalmas szabadidős járatot indít Budapestről Eilatba. Izrael legdélebbi városa, Eilat népszerű nyaralóhely a Vörös-tenger északi partján. Az ide látogatók élvezhetik a város gyönyörű strandjait, a csodálatos korallzátonyok látványát, a pezsgő éjszakai életet és a környék lenyűgöző sivatagi tájait.

A Wizz Air második útvonala Budapest és Izrael között 2018. november 9-én indul. A szezonális járat hetente kétszer, hétfőn és pénteken közlekedik majd, így menetrendje tökéletes akár egy napsütéses hétvégi kiruccanáshoz, de hosszabb tengerparti nyaraláshoz is. Az utazni vágyók már mától lefoglalhatják jegyeiket a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil applikáción keresztül akár 6090* forinttól – olvasható a Wizz Air közleményében.

Eilat, a híres izraeli nyaralóhely Jeruzsálemtől és Tel Avivtól is nagyjából négy órás autóútra van, így a közvetlen repülőjárat most tényleg kedvez azoknak, akik egy kis kényeztetésre vágynak a Vörös-tenger partján. Az üdülőváros a Negev-sivatagban fekszik, Izrael déli csücskében és ez az egyetlen izraeli város a Vörös-tenger partján. Négy évszakos üdülőhelynek is nevezhetnénk, hiszen az itteni tengervíz egész évben olyan meleg, hogy lehet benne fürödni. Hőmérséklete még télen is meghaladja néha a 20 fokot. Esőre sem kell túl sűrűn számítani; csak elvétve jöhet egy egy zápor január környékén – így bármikor érkezünk zavartalan lehet a nyaralásunk; viszont ha nem bírjuk a nagy meleget, akkor inkább tavasszal, ősszel vagy télen érkezzünk, mert nyáron akár 40 fokos is lehet a hőség. Ami pedig a legfontosabb – a csodás tengerpart, a kéklő tenger, a pálmafák és a jó hangulat előtt, hogy Eilat Izraelen belül az egyik legbiztonságosabb helynek számít.

A bejelentéssel együtt a WIZZ több mint 125 új útvonalat indít 2018-ban, a meglévő útvonalakon pedig hetente több mint 700-val növeli az indulások számát 44 országot átfogó széles és változatos hálózatában.

like-post-icon